Usluge

DERMAROLLER

Tretman se sastoji na principu medicinskog uređaja, koji izgleda poput valjka s iglicama s kojim se prelazi preko kože. Brzo i jednostavno se riješite ožiljaka, akna , bora i celulita.
Tretman radi na principu mikroigala s iznimno tankim promjerom vrha, te stvara mikro kanaliće u dermisu kože te pokreću procese samoizlječenja i zacjeljivanja.


TRAJNI LAK

Trajni lak izvrsno je rješenje za sve one koji žele dugotrajnu manikuru. Velika prednost ovog načina lakiranja je upravo u tome što nokti izgledaju poput prirodnih, a istovremeno možete obavljati sve poslove bez oštećenja boje. Bazira se na principu prirodnih noktiju, bez rašpanja a skida se u svega 10 minuta!
Odaberite omiljenu boju iz Shellaca nijansu iz njihove široke palate te darujte sami sebi trajno lijepe ruke!


THREADING- METODA UKLANJANJA DLAČICA

Je drevna egzotična metoda za uklanjanje dlačica pomoću pamučnog ili svilenog konca. Nit konca je upletena i valjana duž površine kože, koja u isto vrijeme plete dlačice na konac, te ih podiže i čupka iz korijena. Ne uzrokuje iritacije, alergije ili perutanje kože. Dlačice rastu sporije i rjeđe.


PEDIKURA

Tretman koji Vaša stopala čini ljepšim, a nogama daje osjećaj lakoće.
Nudimo kvalitetnu njegu stopala, i rješavamo problem zadebljane kože, kurje oči. Urasle dlake.
Kombinirana je s masažom stopala, pilingom, maskom koji imaju umirujući efekt.


BRAZILSKA MANIKURA

Kompletan tretman manicure i pedicure bez upotrebe vode! Prednosti su jednostavnost i higijena( nakon završetka tretmana sav material ide u otpad). Sadrži i emulziju koja je obogaćena svim sastojcima proizvedenih od sirovina iz obnovljivih izvora, poput uree koja omekšava kožicu i hidratizira. Te specifično ulje brazilskog copaiba koje sprječava širenje gljivičnih bakterijskih infekcija.


PARAFINSKA KUPKA

Intenzivan je tretman prvenstveno namijenjen tretiranju suhe, dehidrirane i zrelije kože. Uz kombinaciju dobrog pilinga i maske potičemo dubinsku hidrataciju i cirkulaciju kože, a sam parafin je toplo ulje na bazi voska s odličnim termo-terapijskim svojstvima.